LISTE – Lokalni izbori 2013.

 

Nikola Dengoricija

NIKOLA DENGORICIJA, nositelj liste za Županijsku skupštinu Virovitičko-podravske županije

Rođen sam 1974. godine u Rijeci. U Virovitici sam završio osnovnu i srednju elektrotehničku školu, a potom zbog potreba posla i srednju trgovačku školu. Devedesetih godina sam organizirao i vodio školu plesa za djecu i odrasle i sudjelovao u radu Kulturno umjetničkog društva Virovitica. Još uvijek rado zaplešem, sada kao član Češke besede Virovitica. Radio sam u više virovitičkih firmi, a posljednjih dvanaest godina radim kao komercijalist MDM-a. Obiteljski sam čovjek, sretno oženjen divnom suprugom i zajedno odgajamo naša dva sina.


Josip Hudi

JOSIP HUDI, bacc. ing. agr., nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Virovitice

Rođen sam 1983. godine u Virovitici, gdje završavam osnovnu i srednju školu za šumarskog tehničara. Vlasnik sam raznih diploma i priznanja gradskih sportskih klubova i Hrvatskog lovačkog saveza. 2002. godine učlanjujem se u lovačko društvo Jelen Voćin, gdje kao stručna osoba provodim Lovno gospodarsku osnovu do 2007. godine. Od ranog djetinjstva zanimala me priroda i područja vezana uz ekologiju te 2002. godine upisujem na Veleučilištu u Karlovcu dodiplomski stručni studij gdje sam 2008. godine diplomirao i stekao zvanje inženjera lovstva i zaštite prirode (bacc.ing.agr.).
U Ministarstvu unutarnjih poslova 2010. godine polažem stručni ispit za obavljanje poslova privatne zaštite osoba i imovine. Iste godine s poslovnim partnerima osnivam Proizvodno uslužnu zadrugu Freska gdje sam obavljao funkciju predsjednika skupštine do kraja 2011. godine.
Slijedeće godine u upravi šuma Bjelovar, šumariji Suhopolje, odrađujem pripravnčki staž na poslovima poslovođe/pomoćnika revirnika.
Član sam Nacionalnog vijeća Hrvatskih laburista i predsjednik ogranka u Virovitici kao i predsjednik županijske podružnice Virovitičko-podravske.


Denis Ostrošić

DENIS OSTROŠIĆ, nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Slatine

Rođen sam 1967. godine u Đurđevcu i profesor sam hrvatskoga jezika i književnosti i dramski pedagog.
Studij kroatistike započeo sam na Pedagoškom fakultetu u Osijeku, a završio na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Tijekom studiranja objavljivao sam pjesme, likovne osvrte i stripove i amaterski se bavio glumom.
1992. godine zapošljavam se u Slatini kao knjižničar i nastavnik u Osnovnoj školi Eugena Kumičića, a zadnjih 7 godina zaposlen sam u Osnovnoj školi Josipa Kozarca gdje predajem hrvatski jezik i vodim Medijsku družinu „Bapatuljak”. U više navrata sam s učenicima sudjelovao na Državnom susretu LIDRANO, Smotri DND Hrvatske, Reviji filmskog i videostvaralaštva djece HFS-a i drugim filmskim i kazališnim manifestacijama. Radijski sam urednik, voditelj i spiker na Radio Slatini.
Autor sam dvije samostalne zbirke pjesama, bivši član Vijeća Turističke zajednice grada Slatine i Slatinskog likovnog kluba, predsjednik Udruge roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti Virovitičko-podravske županije te dugogodišnji volonter u GD Crvenog križa Slatina i DND Slatina.
Oženjen sam, u braku 20 godina i otac dvoje djece.


Franjo Lacko

FRANJO LACKO, nositelj liste za Općinsko vijeće Općine Lukač

Rođen sam 1946. godine u selu Kapela Dvor gdje sam završio osnovnu školu. Srednješkolsko obrazovanje nastavio sam u Rijeci gdje sam završio Brodograditeljsku školu.
Zapošljavam se u tvornici Rade Končar u Zagrebu na projektiranju brodske opreme i tu ostajem do odlaska u vojsku.
Nakon odsluženja odlazim u Austriju gdje radim na sličnim poslovima, a tijekom radnog vijeka živio sam u nekoliko zemalja svijeta.
Trenutno živim u mom rodnom selu kao umirovljenik.

 

 

 

Žiro računi podružnice i ogranaka za Lokalne izbore 2013

VIROVITIČKO -PODRAVSKA 2360000 1501243669
SLATINA 2360000 1501249665
VIROVITICA 2360000 1501243636
LUKAČ 2360000 1501244348