Laburisti: HDZ živi na Marsu i gradi „kule u pijesku“!

Na predstavljanju lista za županijsku skupštinu Virovitičko – podravske županije, na sučeljavanju 14.05.2013. u emisiji radio postaje Virovitica, nositelj liste Hrvatskih laburista – Stranke rada Nikola Dengoricija oštro je osudio rad dosadašnje županijske vlasti i ukazao na greške i neučinkovitost istih. Također je napomenuo da se HDZ-a hvali s projektima u županiji koje su platili građani  i koji su financirani iz EU fondova, gdje si HDZ pridaje ne osnovane zasluge. Također otvoreno je rekao i o županijskim projektima koje je vodila HDZ-ova vlast u kojima se “zamračivao” dio financijskih sredstava namijenjenih kapitalnim projektima.

Predsjednik županijske organizacije HDZ-a Josip Đakić a  ujedno i nositelj županijske liste HDZ-a pokušao je demantirati laburiste i nazvao ih demagozima i patetičarima. Laburist, Dengoricija je odgovor na repliku Đakića jasno rekao da vladajući hodaju po Marsu dok građani hodaju po zemlji, aplicirajući na to da HDZ ne vidi kako stanovnici Virovitičko – podravske županije uistinu loše žive i koliko im je nizak životni standard te da je nezaposlenost u županiji među najvišima u Hrvatskoj. Najavljene projekte koje je HDZ-ova garnitura na vlasti u proteklom mandatu obećala a koji nikada nisu zaživjeli u našoj županiji, Dengoricija je nazvao „kule u pijesku”.

Gospodin Đakić se u jednom trenutku oglušio na pravila radio emisije te pokušao nametnuti svoja pravila vezana uz replike za predstavljanje lista na Lokalnim izborima  2013 i činilo se da želi preuzeti posao moderatorice na županijskom radiju. U završnom dijelu emisije gospodin Đakić greškom je spomenuo Hrvatske laburiste kao njihove koalicijske partnere, što mu je možda i podsvjesno želja, bez obzira što se razlikuju u pogledima i načelima političkih stavova, s obzirom da su Hrvatski laburisti – Stranka rada poželjna udavača svim političkim opcijama u županiji.

Nikola Dengoricija je u svojoj završnoj rečenici rekao da građani do sada nisu znali koga birati na izborima ali da sada napokon imaju koga, pozvao je birače da zaokruže listu broj 4, listu Hrvatskih laburista za županijsku skupštinu Virovitičko-pod. županije. Hrvatski laburisti na izbore izlaze samostalno i poručuju biračima da ne nasjedaju na ponovna lažna obećanja vladajućih, te da na ove Lokalne izbore izađu u što većem broju kako ne bi bili taoci HDZ-ovog režima iduće 4 godine.

Hrvatski labursti-stranka rada, Podružnica Virovitičko – pod. županije

 

Posted in Vijesti.